Moderatie

Meerwaarde door moderatie
Door klanten op je website de mogelijkheid te bieden te reageren op artikelen of uw informatie, krijgt het platform meer waarde:

Bezoek en bezoekfrequentie verhoogt: mensen komen regelmatig terug om discussies te volgen en nieuwe reacties te geven. Tevens trekken interactieve sites meer bezoekers.


Je  krijgt eenvoudig toegang tot nieuws en ideeën van klanten en lezers. Allemaal zaken waar je direct je voordeel mee kunt doen, bijvoorbeeld door introductie van nieuwe diensten of het benutten van exclusief nieuws.

Moderatie geeft mogelijkheid tot extra contactmomenten met klanten. Wij adviseren graag over mogelijkheden die het beste bij jouw bedrijf passen.

Succesvolle marketing met moderatie

Bijzondere en gepersonaliseerde marketingacties kunnen nu eenvoudig uitgevoerd worden zonder dat je organisatie een overload aan werk krijgt. Zo hebben wij eerder bijvoorbeeld de moderatie van de voetbalplaatjesactie van Albert Heijn gedaan en zijn er meer voorbeelden te vinden onder portfolio en hieronder. Een actie doen maar nog niet genoeg ideeën? Met onze partners denken we graag mee over spetterende acties!

Met een eigen interactief platform kun je veel alerter inspelen op positieve en kritische reacties en meningen, mensen gaan hiervoor dan immers minder naar andere fora. Wij kunnen de moderatie 24/7 uitvoeren, zodat  je altijd aanwezig bent op het platform en een klant zijn eigen ritme kan aanhouden.

Tarieven

Wij rekenen een vast standaard tarief, zonder avond-, weekend- of feestdagentoeslag. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend waardoor we in veel gevallen zelfs voordeliger zijn dan wanneer eigen medewerkers het doen. Meer informatie over moderatie vind je  bij de veelgestelde vragen.  Neem contact op voor een kennismaking!

NoviaFacts

Online Interactie

Specialist in online interactie


Filteren

Wij filteren uw content


Gatekeeping

Wij zijn de specialist


Moderatie

Modereren van uw website