Data entry uitbesteden

U kunt uw data entry uitbesteden aan NoviaFacts. Dataverwerking is vaak tijdrovend werk, waardoor u het beter kunt uitbesteden. Verlicht de druk op uw personeel en laat ons team simpelweg de werkzaamheden overnemen, zodat u geen achterstand oploopt en uw bedrijfsprocessen efficiënt verlopen.

Data entry uitbesteden aan professionals

Dataverwerking uitbesteden is een praktische en voordelige oplossing voor tijdrovende klussen. NoviaFacts verwerkt al jaren de data voor een groot aantal klanten. Onze medewerkers hebben allemaal minimaal Hbo-niveau, zijn betrouwbaar en werken vlot en secuur. U kunt dan ook met een gerust hart de data entry aan hen uitbesteden en overlaten.


Wat doet een data entry medewerker?

Bij ons houdt een data entry medewerker zich bezig met administratieve werkzaamheden, zoals het invoeren en controleren van gegevens. Zo kunnen zij responsverwerking voor u verzorgen. Dit is vooral handig bij promotionele acties waarbij u veel data van deelnemers ontvangt. Door het uitbesteden van deze dataverwerking, verlicht u de druk op uw organisatie. Zo kunnen uw medewerkers zich focussen op hun kerntaken, terwijl wij de nauwkeurige verwerking van de data op ons nemen. Wanneer u de data entry aan ons uitbesteedt, kan onze data entry medewerker ook zorgen voor:

  • Beurs- en tijdschrift respons
  • Formulierenverwerking
  • Backoffice werkzaamheden
  • Order verwerking
  • Documentenverwerking
  • Verrijking van CRM-systemen
  • Content verrijking

Interesse of vragen? Wij staan voor u klaar

Wilt u graag uw data entry of dataverwerking aan ons uitbesteden of heeft u hier vragen over? Voor een kennismaking of advies neemt u contact met ons op door het online contactformulier in te vullen of te bellen naar 036-5390881.