DIGI-magazine

Met de DIGI-magazine module van NoviaFacts maakt u van een simpele pdf een mooie digitale uitgave voor op uw website. Met deze module kunt u in 4 stappen al uw publicaties omzetten in digitale magazines. Daarmee zet u niet alleen een verantwoorde stap, maar geeft u uw klanten ook een mooie publicatie zonder dat zij het bestand hoeven te downloaden. Met eenvoudige toevoeging van links en filmpjes maakt u het hen bovendien gemakkelijk om snel contact te zoeken of een bestelling te plaatsen.

Ga naar de veelgestelde vragen!

Eenvoudig zelf een DIGI-magazine maken of laten produceren

Ons DIGI-magazine is een webapplicatie waarmee u van pdf-bestanden eenvoudig kwalitatief hoogwaardige digitale publicaties maakt. Deze publicaties zijn op ieder digitaal apparaat, zoals pc, tablet en smartphone, weer te geven. U heeft toegang tot onze service via een standaard browser, zodat u geen software en software-updates hoeft te downloaden en te installeren. Zo heeft u altijd toegang tot de meest recente versie. Via asp.digi-magazine.nl kunt u snel aan de gang met uw eigen uitgave. Heeft u geen zin of tijd om zelf een DIGI-magazine te maken? Dat is geen probleem. E-mail uw pdf-bestand naar ons en wij verzorgen uw complete magazine en indien gewenst ook de hosting. Benieuwd naar hoe een DIGI-magazine eruit ziet? Bekijk een voorbeeld.

Probeer het zelf!

Wilt u zelf testen hoe makkelijk het is om uw eigen DIGI-magazine te maken in 4 stappen? Vraag dan nu een gratis testaccount aan. Komt u er niet helemaal aan uit? Bel naar 036-5390881 of vul het online contactformulier in en wij helpen u verder. Wij staan altijd klaar om u te ondersteunen met al uw online interactie.