Reacties zijn mooi, dat wil je ook. Maar je wilt wel kunnen filteren. Niet op mening en zeker geen censuur, maar er zijn dingen die je niet op je website wilt toch?

Dat geldt voor reacties op bijvoorbeeld artikelen, service, polls en meer. Maar ook filteren wij regelmatig voor succesvolle marketingacties. Een geweldige manier om offline en online te combineren en succes te maken! Voorbeelden van acties waar wij aan mee werkten? <projecten>

Waar gaat het dan om?

  • Strafbare feiten: discriminatie, smaad, auteursrechten en meer
  • Taalgebruik dat niet past bij je merk en organisatie
  • Reacties die niet slaan op het onderwerp
  • Zaken die buiten je huisregels vallen

Vaak stellen wij samen met onze opdrachtgevers huisregels op. Dan kun je denken aan bepalingen over hoofdlettergebruik, lengte van reacties, anonimiteit en meer. Wanneer je dat goed regelt en communiceert, wordt de discussie interessant en kunnen ze de aantrekkingskracht van de site of het platform verhogen.

Waar gaat het niet om?

Censuur, alleen bepaalde meningen toe staan en vergelijkbare acties. Zonde ook, want tegenstellingen zijn interessanter voor lezers. Wij filteren alleen op huisregels, discriminatie en strafbare feiten. Voor veel opdrachtgevers filteren wij voor publicatie, soms wordt achteraf gecheckt. Daarover adviseren we graag.

Hoe filteren wij?

Afhankelijk van het aantal reacties op de site of het platform adviseren wij over de inzet. Die tijd verdelen wij vervolgens over de dag, waarbij we uitgaan van het bioritme van de bezoeker: wanneer zijn ze actief? Dan zijn wij er ook, maar ook gedurende de dag. Zo is de site altijd actueel terwijl de inzet beperkt is.
En doet zich een bijzondere gebeurtenis met veel actie voor? Dan schalen wij in overleg gemakkelijk op. Tegen transparante tarieven, voor zolang het nodig is. Deels zelf doen? Dan kan ook, wij vullen ook graag aan of nemen bijvoorbeeld alleen de avond.

Voor een kennismaking of advies: vul het contactformulier  in of bel 036-53 90 881