Filteren

Reacties zijn mooi, dat wil je ook. Maar je wilt wel kunnen filteren. Niet op mening en zeker geen censuur, maar er zijn dingen die je niet op je website wilt toch?

Dat geldt voor reacties op bijvoorbeeld artikelen, service, polls en meer. Maar ook filteren wij regelmatig voor succesvolle marketingacties. Een geweldige manier om offline en online te combineren en een succes te maken! Voorbeelden van acties waar wij aan mee werkten?


Hoe filteren wij?

Afhankelijk van het aantal reacties op de site of het platform adviseren wij over de inzet. Die tijd verdelen wij vervolgens over de dag, waarbij we uitgaan van het bioritme van de bezoeker: wanneer zijn ze actief? Dan zijn wij er ook, maar ook gedurende de dag. Zo is de site altijd actueel terwijl de inzet beperkt is.

En doet zich een bijzondere gebeurtenis met veel actie voor? Dan schalen wij in overleg gemakkelijk op. Tegen transparante tarieven, voor zolang het nodig is. Deels zelf doen? Dan kan ook, wij vullen ook graag aan of nemen bijvoorbeeld alleen de avond.

Voor een kennismaking of advies: vul het contactformulier  in of bel 036-53 90 881 

NoviaFacts

Online Interactie

Specialist in online interactie


Filteren

Wij filteren uw content


Gatekeeping

Wij zijn de specialist


Moderatie

Modereren van uw website