Content curatie

Als je precies wilt weten wat er online over jouw bedrijf wordt gezegd, is het aan te raden om te kiezen voor content curatie door NoviaFacts. Ons bedrijf is gespecialiseerd in online reputatiemanagement en kan je hierdoor uitstekend van dienst zijn bij content curatie. Wil jij weten wat er over jouw bedrijf wordt gezegd?


  • Persoonlijk advies
  • Online moderatie en interactie
  • Bezoekfrequentie verhogen
  • Versterk de reputatie

Content curatie: hoe waardevol is het voor jouw bedrijf?

Goede content curatie onderscheidt de zin van onzin en selecteert waardevolle inhoud rondom een ontwerp, organisatie of interessegebied. Het vat vervolgens samen waarom de inhoud de moeite waard is en of het een toegevoegde waarde heeft. Daarnaast is goede content curatie waardevol op zichzelf bijvoorbeeld als samenvatting en zie je eindelijk door het bomen het bos weer. Goede inhoud verdient het namelijk om gezien te worden. Online curatie is namelijk meer dan het simpelweg doorgeven van een kop en een link.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Wilt je meer weten over content curatie en de mogelijkheden die NoviaFacts je kan bieden? Neem dan contact met ons op. Dan maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn te bereiken via het volgende telefoonnummer: +31 (0)36-53 90 881. Wij vertellen je graag meer over onze diensten, zoals content curatie, moderatie en gatekeeping. De koffie staat voor je klaar bij ons kantoor in Almere!

Andere bezoekers bekeken ook:
Content curatie | Online aanwezigheid | Filteren social media

NoviaFacts

Online Interactie

Specialist in online interactie


Filteren

Wij filteren uw content


Gatekeeping

Wij zijn de specialist


Moderatie

Modereren van uw website