NoviaFacts

Door de vroege ervaring met het internet zagen we hoe gemakkelijk over “de kansen van het web” gesproken werd terwijl medewerkers in de dagelijkse praktijk helemaal geen tijd hadden. En hoeveel kansen daarmee bleven liggen, maar ook hoeveel aanvallen op reputatie succesvol waren. Destijds nog werkzaam in de uitgeverswereld, moest al vroeg een antwoord gegeven worden op deze uitdagingen.

Dus toen de mogelijkheid zich voordeed dit verzelfstandigd verder uit te bouwen, hebben we geen moment geaarzeld. En het is alleen nog maar leuker en uitdagender geworden! Inmiddels hebben we een stevige organisatie die zowel het vraagstuk strategisch kan vertalen, als in opdracht van een bureau of organisatie kan uitvoeren. En we zijn er trots op marktleider te zijn in het modereren van lezersreacties voor kranten en andere nieuwsbronnen.

 

Ons team

De moderators van NoviaFacts zijn getraind heel snel teksten te doorgronden en te selecteren en beschikken over een ruime algemene ontwikkeling en kennis van de actualiteit. Daardoor en door grondige training maken zij “meer meters” dan anderen.

  • Zij zijn sterk klantgericht – al hebben zij niet altijd direct klantcontact – en vinden het een uitdaging mee te werken aan reputaties van klanten.
  • Content weten zij uitstekend te beoordelen in het licht van wetgeving, reputatie en maatschappelijke gevoeligheden.
  • Met flexibiliteit als kernwaarde kan NoviaFacts tevens sterk een perfecte vertaalslag van uw wensen en waarden toepassen.
  • Ook blijven wij ons doorlopend ontwikkelen door diverse trainingen op het gebied van online contentbeheer en juridische onderbouwing.

Visie

Het communicatieplatform zal steeds verder groeien en grote impact hebben op reputatie, klanttevredenheid, resultaat en de daarmee belaste afdelingen binnen organisaties. Pro-actieve ondernemingen houden een voorsprong op hun concurrenten. NoviaFacts is in strategie en uitvoering de partner die actief meebouwt aan klanttevredenheid en reputatie door middel van advies en uitvoering met mens en techniek: mensen willen dialoog met mensen, niet met systemen.

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Facts van NoviaFacts!